Planlegging av bursdag og kult tips

Hei, detter er Siri som skriver :-)
dscn1850
meg....

Nå er det jo november (om en dag),  og det vil si at jeg og carine snart har bursdag! 13 år!!!
Vi skal ha en (forhåpentligvis) kul fest hjemme oss meg x) Vi skal være hjemme alene, og se på film, spise taco og annet digg i tilleg til masse jentesnakk og en morsom lek.

Den leken foregår slik:
en antall gaver legges på et bord, og alle deltageerne sitter rundt. Så har man to terninger, det går på tur etter klokka, og hver gang du får en 6er kan du ta en gave fra bordet (eller to om du fikk to 6ere)!

Når alle gavene er tatt begynner moroa! Da stilles en stoppeklokke (eller mobil)  på ønsket tid mellom 30-90 min 8for lenge blir kjedelig) og så er det nemlig slik at om du får en 6er kan du ta en gave (eller to) fra en anen deltager!

Når tiden er ute får man de gavene man har samlet inn!
Det lønner seg å ha en del gaver til denne leken, så det blir gøy. Du kan f.e.k.s.  kjøpe noen billige småting, det skal jo ikke koste all verden. Du kan også pakke inn ting du selv ikke liker eller bruker lenger, og hva med noen luregaver? En minitannkrem som de du får hos tannlegen eller en stor skoeske med ett drops inni vil nok øke stemningen og latteren!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits