fredagskvelden i går, og lørdagen i dag

Sorry at jeg ikke blogga i går, men fikk liksom aldri gjort det...

Uannsett, dagen i går var som de fleste andre fredager, spiste nøtter og chips mens jeg så på TV på kvelden, Rihanna var på "skavlan" så jeg så på det. Og så var det noen sykt stygge hunder der, litt søte var de jo da, og noen andre folk. Senere på kvelden så jeg på "etter katastrofen" (survivors på engelsk) med pappa og Frida, mamma hadde lagt seg. Det er en veldig bra serie, som handler om at ett virus dreper nesten alle menneskene på jorda, så følger vi livet til de få overlevende, og hvordan de kjemper for å overleve. Alle regler er borte, de har ikke strøm eller vann og det er lite mat for ingenting nytt produseres. Så folk plyndrer og dreper for maten, samtidig som andre prøver å starte ett ordentlig samfunn. Går kl. 23:20 på fredager, og varer i ca. en time. Kan virke som et litt rart program, men er overraskende bra og absolutt verdt å ta en titt på.


I dag er jeg litt sånn småsjuk, og droppet spinninga. Men body balance timen ble jeg med på (det er en blanding av yoga, pilates og noe andre greier), det er ikke bare avslappende, men veldig slitsomt også. Er derfor glad for at jeg droppet spinninga, for jeg ville aldri orket begge deler når jeg er så forkjølet og småkvalm. Kunne knapt snakke når jeg sto opp, halsen min var så sår. Så jeg lå hjemme og så på repriser av "what I like about you", før mamma hentet meg og vi dro til body balance timen. "What I like about you" er et morsomt og kult program synes jeg.  Ser på det på morningene og sånt noen ganger.
Ellers har jeg ikke gjort så mye spesielt i dag, og skal bae ha en vanlig lørdagskveld med snacks, mat og godis.


BloggesXD

2 kommentarer

marthe ¢¾

23.jan.2010 kl.17:21

Hei, fin blogg du har :D du skriver bra ! :-DD

25.jan.2010 kl.21:40

takk skal du ha

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits