Middagsåsen :)

Men  først : nå skal jeg begynne med ukens sang :)

I dag var vi på middagsåsen med klassen, ikke alle var der. Vi kunne velge mellom middagsåsen ( jeg valgte det ), Skihytta eller skolen. Jeg hadde aldri stått på slalom før, så jeg gura meg. Har heller ike utstyr så fikk låbne av sunniva, ( TUSENTAKK FOR DET )

Jeg, siri og noen andre fikk ikke plass i bussen, så vi tok den med niende klasse. Når vi kom frem, så gikk vi bort til barnebakken eller hva de kaller det xD De første gangene greide jeg ikke å stå helt ned bakken, så jeg bremsa, og det jeg gjorde var å sette meg ned på rumpa xD Etterhvert greide vi å stå ned hele bakken uten å dette eller bremse ved å sette seg ned :) , så de to siste timene tok vi på den store bakken. Vi greide virkelig ikke å komme opp bakken med heisen, haha xD  etter noen runder greide vi det :) Hadde egentlig ingen planer om å ta den, men vi tok den alikevel.

Men det skjedde en ulykke der, en i klassen brakk benet når han skulle hoppe, stakkars :(


Litt utydelig, fordi jeg slet litt xD haha, sjekk annsiktet
mitt xD
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits