Slalom for første gang = utrolig kult og kjempegøy!

Hei dette er Siri, som har vært og stått på slalom med klassen i dag. Til tross for at jeg ikke fikk plass på bussen, aldri hadde stått på slalom før og nesten ikke turte å stå ned den store bakken så ble det en kjempemorsom dag der. Jeg ble bede og bedre, og til sist klarte jeg det ganske bra. jeg og Carine sto i den store bakken etter å ha holdt på i barnebakken lenge. fredrik og Magnus stod med oss i den store bakken. Vi datt av skiheisen ett par ganger (det var sånn te-krok på den store bakken, utrolig vanskelige og ferlige greier!)  , men kom oss til topps og stod ned til sist. Og det var kjempegøy! Så nå har jeg skikkelig lyst på slalom ski! (lånte av en som heter Adrian, som går i en annen klasse)
Synes utrolig synd på han ene gutten i klassen min som brakk beinet der da! Stakkars. vet ikke helt om det var i bakken eller heisen, lå i grøfta (hadde detti av heisen) da jeg så en mann med pulk dra oppover. Senere så vi han bli kjørt av gårde i ambulanse. Stakkar.
Det var veldig dyrt i kafeterian der. 25 kr. for en liten, kald, og delvis usmakelig pomfrit er bare helt tåpelig, når man kan kjøpe en dobbelt så stor, varm, og mye bedre pomfrit på forskjellige gatekjøkner til den samme prisen.

Q: liker du å stå på slalom??? Jeg elsket det XD

Senere på dagen dro jeg til Amfi med mamma. Der spleiset vi på et par beige tøysko til meg, kjøpte klokke til meg for gavekortet jeg fikk til jul i fjor og gikk litt rundt. Klokka er kjempekul! Kjøpte også en sånn rosa skjerf-sak-hals-greie fra
Bik Bok.Blogges :)

3 kommentarer

YourGuy ;D

27.jan.2010 kl.21:27

Ønsker deg en flott kveld! :D

Vilde <3

27.jan.2010 kl.21:40

Hørtes gøy ut, synes skikkelig synd på han i klassen son brakk beinet da! Det er bra at dere hadde det fint da :)

30.jan.2010 kl.16:19

takk

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits