Helgen min XD

Heisann, dette er Siri. Siden jeg ikke har blogget siden torsdag eller no, så skal jeg fortelle kort om det som har skjedd.

På fredag var jeg på shopping med farmor, Frida og Mia (kusina mi). Vi shoppet, og så tok vi buss hjem til farmor og sov over der. Der hadde vi det kjempekoselig. Men om natta så rullet jeg og la meg oppå Frida da, og så rulla ho meg over på Mia, så det er litt synd på dem, de fikk jo ikke sove da. Men jeg sov godt da. Når vi shoppet brukte jeg under 200 kr. (jeg pleier å bruke mer) Og for de pengene fikk jeg et par tøfler, en genser, et sett med fem par øredobber og en foundation. Det var et ganske godt kjøp synes jeg, alt dette for under 200.

På lørdag tente jeg på spenst, så var jeg hjemme med familien etter det. Når broren min hadde lagt seg så vi på "Slumdog millionaire", som har vinni mange priser. Den var både trist, morsom og fin på en gang. Jeg likte den veldig godt. Prøvde også en annen type ostepop med cheddar smak, den smakte veldig anderledes enn den vanlige. Fant desverre ikke noe bilde.

En kjempebra film!I dag sov jeg til over kl. 11, og spiste en sen frokost. Ikke så mye annet har skjedd, men jeg tror vi skal dra og besøke bestemor og bestefar snart, for de har nettop kommet hjem fra Egypt. Så skal jeg og Frida lage sjokolade mousse til dessert etterpå. Det er sånn ferdig blanding, men smaker sikkert godt uannsett.


                                                                     Mmmmmmmmmmm, sjokolade mousse!
                  

Men nå skal vi dra til bestene, så jeg må gå. Blogges.........
Én kommentar

Julie Lauritzen

31.jan.2010 kl.14:41

jeg har blogg vs blogg på min blogg, vil du bli med ?

http://julieblsin.blogg.no/1264943926_blogg_vs_blogg.html

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits