Hei hå, nå er det helg igjen

Heisann....
dette er Siri.

I dag er det lørdag og jeg rett og slett elsker lørdager, for da er man helt fri. Jeg var på spenst i morges, og nå skal vi snart i bursdagsselskap til tante og kusina mi. Tante blir 40 år, og kusina mi blir 18 om en stund. Så de har slått sammen familieselskapene sine.

Skal også prøve meg på en liten utfordring jeg fant på nettet:

1. Hva er ditt navn: Siri

2. Skriv det baklengs: Iris

3. Stav det med din albue: xsjfrkj

4. Stav det med øynene:  w84rf5i

5. Stav det med pannen: 34,5

6. Stav det med nesen:  wsi8r48i

7. Stav det med haken: xzifdiu

8. Stav det med nesen og med øynene lukket: uje

9. Stav det med din håndflate: sidri

10. Skriv det med lukkede øyne: siri

Jeg klarte 1/11 eller noe sånt, det er vel ikke så ille. Kopier til din maskin og prøv selv, det er ganske så vanskelig. Kjært barn har mange navn vet du :)

skulle egentlig legge ut et outfit bilde, men nå har web cameraet klikket helt, og jeg har ikke batterier til det vanlige kameraet, så det får bli senere....

planene etter å ha kommet hjem fra selskapet er å kose meg med godteri (hvis jeg orker noe etter selskapet da...) og bare slappe av.

Og mens vi nærmer oss påske, hva er det beste med påsken? mitt svar er i hvertfall godteriet, og i går tok jeg og carine en liten forsmak på noe vi mest sannsynlig kommer til å spise flere ganger i løpet av påsken, nemlig påske-egg lagd av sjokolade fyllt med egge-krem fra Freia. Nam!NAM! :) påske-egg fra Freia, er desverre ganske dyre. 32 kr. for en pakke med 4 i, det er galskap!
(men de smaker så godt at man kommer unna med det)


blogges XD
2 kommentarer

beautifully

06.mar.2010 kl.15:04

hhehe, søt blogg!

<3jaaks

06.mar.2010 kl.15:38

fin blogg :)

kommentere tilbake på min blogg ?

www.jaaks.blogg.no

-jaaks♥

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits