Teateret i dag

Jeg og Carine var på helg seminar på teateret i helgen. Vi var på skolen hvor vi har trening fra kl. 11:00-16:00 på både lørdag og søndag. Vi fikk mat der. I går fikk vi pizzasnurrer og brownie, og i dag hadde Anniken bakt kjmepegode skolebrød :)

Her er en video av oss mens vi "øvde" i dag. For når man ikke var i salen med instruktøren vår Eivind måtte man øve selv i grupper. Her er alle vi som spiller "ariel" i en gang og "øver".  (vi øvde på samme måte i går også)

video:dscn0497


Jeg og Carine var på teateret det meste av denne helgen. Vi var på skolen hvor vi har øvelser fra kl. 11:00-16:00 både lørdag og søndag. Vi fikk mat der. I går fikk vi pizzasnurrer og brownie, og i dag hadde Anniken bakt kjempegode skolebrød :)

Når man ikke var i salen med instruktøren vår Eivind skulle man øve selv i gruper i gangene. Her er vi som spiller "ariel" i en gang og "øver".

Blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits