Hårklipp og resten av tirrsdagen....

Hei
Som jeg sa i går skulle jeg klippe meg i dag, og det har jeg gjort. Det ble ikke my forandring, men jeg ble fornøyd (blir aldri helt fornøyd, men fornøyd nok)

         
Jeg ser litt sur ut på det ene, og helt rar ut på det andre, men det er liksom håret som er greia da....
Hva synes du?Det meste av dagen etter at jeg kom hjem har gått med på å øve til RLE prøven i morra, og jeg har kanskje ikke øvd så bra, men jeg trenger ikke å få 6 på denne, slik som på alle de andre RLE prøvene, noen ganger holder det med 5, eller 4.


Etter å ha vært på amfi og klippet meg gikk kom pappa, som var på biblioteket, og vi kjørte hjemover. Men etter å ha hentet mamma stoppet vi på El-kjøp og kjøpte rettetang, og det er bare bra :)

I stad kjøpte også mamma en ny leppeomade til meg, og den er utrolig bra! Det må være en av de beste leppeomadene på lenge, bare synd den er for stor til bukse lomma mi, at den er så stor gjør den vanskelig å ta med på f.eks. skolen (men samma det)
Her er et bilde av den:
Blogges XDIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits