Glad i våren, lei av vinteren

I dag stod jeg opp kl. 9 eller noe, og det var i følge meg litt for tidlig, det er jo helg! Men jeg hadde ikke noe valg, for vi skulle ut å se etter sykkel til meg (min er for liten, så vi solgte den forrige uke), og det er mange som skal kjøpe sykkel nå, dermed ville vi være tidlig ute. Jeg fant noen jeg likte, men skal vente litt med å velge. Så jeg blir nok uten sykkel det meste av neste uke også..... (ikke det at jeg dør heller, jeg kan jo bare låne mamma's sykkel)
Siden vi dro så tidlig ble det ikke noe Spenst denne helgen.

Nå gjør jeg egentlig ikke noe spesielt, men carine skal ringe meg. Jeg tror jeg vekket henne da jeg ringte, for hun hørtes veldig trøtt ut. Nå skal hun spise frokost og kle på seg, så skal vi finne på noe med Vilde.
Vi var også sammen med Vilde i går, da så vi på norske talenter alle tre hjemme hos meg. Og i pausene satt vi og tullet på PC'en min XD

Forresten så er det kjempefint vær i dag, det er varmt og solfyllt, akkurat som i går. Perfekt vær til å være ute. Jeg bare elsker fint vær, nå er det endelig vår, og man kan gå ute uten tykke jakker- hurra!

Så nå sier vi blæææææ til kaldt vær og tykke jakker,


og jippi til varmt vær og T-skjorter-


Her ser du samtidig det jeg har på meg:
T-skjorte: Carlings
Jeans-tights: H&M i London
Solbriller: Trollhattan i Sverige, tror butikken var Glitter

(brillene ser litt rare ut, for man kan se vinduet i speilglasset på dem...)
oo jeg VET at jeg burde redd opp senga som så vidt er synlig i bildet, men jeg GADD rett og slett ikke :D


blogges, og ha en god dag ute i finværet (om det er det hos deg da)

Én kommentar

♥ charlotte

10.apr.2010 kl.13:07

Fint outfit :-)

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits