Koslig på vepsen

Må bare si noe før jeg starter med inlegget... DET ER JO SOMMER NÅ!!! ivertfall nesten : )

Men over til innlegget, jeg har nesten netopp kommet hjem fra vepsen, helt klissbløt.

Det var ganske morsomt der. Vi hadde avtalt at jeg, Malin og Christine skulle møtes der. Jeg var den som kom først, så var det noen i klassen der fra før. De hadde bada og skulle til og dra hjem. Noen minutter senere kom Christine, så kom Malin. Vi hadde tenkt til å bade vi også, det var jo så sinnsykt varmt ute og det var en helt perfekt dag til å bade på.
Senere kom noen andre fra klassen, de var der ikke så lenge, de bare bada og dro. Men så måtte Christine hjem, og da ble det bare meg og Malin igjen, eller Stian var også der.

Så kom noen fra 9. klasse og lurte på om vi ville spille sånn kubbespill ellerno. Haha, det var egentlig ganske morsomt. Gjett hvem som vant? : ) : ) : )   det var... v.... 9. klassingene! woho !
Mens vi spilte kom Shahida, Johanne og Maria i klassen. De skulle også bade. Da vi var ferdige med å spille gikk vi ned til dem og bada igjen. Vannet var forsatt diggt, men bittebittelitt kaldt.
Vi spilte det kubbespillet igjen, men så begynte det å pøsregne så jeg stakk hjem. Orker ikke å stå ute i regnet vettu.Jeg og Malin svømte innover


Klare for å gå ned fra det maurfulle fjellet :) Woho, maur, det liker vi !


Et mindre bilde av at jeg hopper uti vannet


Q: Får du sommerfølelse ?
Q: Hvordan er været hos deg?


PREKAS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits