Padling

Gjett hvor jeg har vært i dag da? Vepsen, som vanlig :)

Eller først var jeg hos Anniken, så ro jeg på kiwi for å kjøpe godis til i morgen, og så dro jeg til vepsen.
Jeg dro på Vepsen med Kristine og Anniken, men så kom Christine U. Frederic og Daniel var der fra før og det så ut som de hadde padla, eller det lå jo en kano på stranda. Så jeg joina dem ut og padla, eller jeg bare satt stille mens de padla fordi det bare var 2 årer.Og vi så noen svenske kjææærster som Frederic og Daniel starta å snakke med.
Når vi kom inn igjen så bada jeg og Christine.
Daniel og Frederic skulle snu kanoen for å få gått under den, men planen gikk ikke så bra. Kanoen ble fylt me vann og vi måtte hjelpe dem med å ta ut vannet.
Også bada vi igjen, bading er jo digg. Men gjett hva som skjedde med meg. Fikk ikke lov til å gå opp, ble holdt nede i vannet hele tiden. Av de 2 samme visse personene. Gjett hvem det var ?
Men Frederic skulle på bursdag, så da stakk vi og, men Daniel måtte ha hjelp til å padle kanoen hjemover. Og da ble det jo meg som måtte hjelpe han. Jeg suger sinnsykt i å padle....

Anniken, Kristine, Christine og jeg stakk opp til bingen og satt der og huska. Og da Anniken dro hjem spilte vi fotball. Fotball er alltid gøy vettu.

Tok bilde fra kanoen


Enda et bilde fra kanoen


Og et siste bilde fra kanoen, og det er kristine, anniken og christine som sitter
på fjellet ; )


Q: Har du padla før?
Q: Pleier du å være et sted og bade?

Prekas

Én kommentar

AQ

22.mai.2010 kl.20:00

Ha en fin helg! :-)

Skriv en ny kommentar

Sicrine ¢¾

Sicrine ¢¾

14, Moss

Vi er 2 jenter som er 13. Vi heter Siri og Carine og det er derfor det blir SICRINE xD Begge går på teater og Siri går på speidern. Hun er faktisk Pef :P http://blogg.dk/

Kategorier

Arkiv

hits